Контактирајте не

Прашања, понуди, предлози, консултации


Доколку сте заинтересирани за презентација на програмата, понуда или сакате да соработувате со нас пратете ни порака и ние брзо ќе ве контактираме.

Контакт податоци

Вишешница 12,
1430 Кавадарци, Македонија

Работно време:
08.00ч – 16.00ч

Тел:
+389 (0)43 400-500 Централа

garson@codex.mk

Придружете ни се и овде:

Facebook

Новости, акции, прашања и одговори

Pinterest

Неограничена количина на инспирација и идеи за ресторани

Visit Garson's profile on Pinterest.
Сакам да добијам понуда за својот локал

Или нас вие контактирајте не на : +389 (0)43 400-500 и garson@codex.mk