Гарсон пакети

Одберете систем кој вас ви одговара

Лиценци на Гарсон софтверот

Start

Наменет за кафетерии и помалите локали

 • Премиум ПОС
 • Backoffice Start
 • 1 објект
 • 1 продажно место
 • 1 магацин
 • Основен извештаи

Classic

Решение по мерка на најголемиот број на клиенти

 • Премиум ПОС
 • Backoffice Classic
 • 1 објект
 • 1 продажно место
 • 2 магацина
 • Дополнителни извештаи
 • Лојалити програми
 • Работа со нормативи

Pro

Најкомплетно решение за различен објект

 • Премиум ПОС
 • Backoffice Pro
 • 1 објект
 • продажни места
 • магацини
 • Сите извештаи
 • Лојалити програми
 • Работа со нормативи
 • Дополнителни магацински документи
 • Евиденција на трошоци
 • Анализи и статистика

Enterprise

Доколку имате повеќе објекти ова е права верзија за вас

 • Премиум ПОС
 • Backoffice Enterprise
 • објекти
 • продажни места
 • магацини
 • Сите извештаи
 • Лојалити програми
 • Работа со нормативи
 • Дополнителни магацински документи
 • Евиденција на трошоци
 • Анализа и статистика

Сите евиденции вклучуваат стандардни функционалности како што се : подесување на каса (работа со артикли, модификатори, маси, реони) eвиденција на корисници преку картици, поддршка за фискални и блок печатачи, работа со повеќе каси, магацинско работење.....

Dodatne licence

Garson

Дополнителни Гарсон лиценци

 • Garson POS
 • Garson Backoffice
 • Подолнителен објект

Посебни модули

Додатоци за Garson софтвер

 • Работно време на вработени
 •  Испорака
 • Дисплеј за кујна/шанк 

Garson Mobile Suite

Андроид апликација

 • Garson Mobile Server
 • Garson Fly
 • Garson Live 
 • Garson Analytics

Garson интеграција

Поврзување со системот

 • Хотелско работење
 • Welness&Fitness
 • Книговодство

Опрема

Компјутер

 • All-in-one компјутер  
 • Десктоп компјутер - touch screen
 • Десктоп компјутер - стандард

ПОС опрема

 • ПОС принтер 
 • RF card reader
 • RF card
 • MR
 • BCD reader

Дополнителна опрема

 • А4 принтер ласер
 • MFP A4
 • Тастатура и глувче - wireless
 • Тастатура и глувче - standard

Фискални уреди

 • Акцент PF550
 • Вардарец
 • Северец

Овде е наведе само дел од понудата на опрема. Цела останата компјутерска опрема исто така може да се порача.

Погледни ги информациите во корисничката и техничката поддршка

Оддржавање и пакети на поддршка

Секој ресторан е различен

Дали ви е потребен едноставен систем со каса за издавање на сметки или имате 3 поврзани објекти во кои работат и пос и мобилните апликации? Дали ви е неопходно поврзување со книговодствениот софтвер или модул за испорака? Дали имате опрема или треба да ја набавете? Дали имате еден шанк или повеќе продажни места?

Одберете што ве интересира, а ние ќе ви направеме најоптимална понуда.

Зошто да се избере Гарсон
Сакам да добијам понуда за својот локал

Или нас вие контактирајте не на : +389 (0)43 400-500 и garson@codex.mk